Napomena za prikazane podatke



Informacije o smještajnim jedinicama koje su navedene na www.booking.me mogu sadržati slučajne, gramatičke ili tipografske greške. Promjene, dopune i ispravke informacija vrše se kontinuirano, a booking.me ne odgovara za direktne, indirektne, kaznene, propratne, posebne ili bilo koje druge proizašle štete vezane uz bilo koji način korišćenja podataka sa www.booking.me


POSEBNE OPASKE:

1. Usluge i aktivnosti
  1. Neke usluge i aktivnosti u samoj smještajnoj jedinici i dodatni sadržaji u okolini smještajne jedinice mogu se odvijati samo u određenom dijelu godine (npr. disco club je otvoren samo u ljetnim mjesecima), na što www.booking.me nema uticaja.
2. Numeričke vrijednosti
  1. Sve numeričke vrijednosti (površine, udaljenosti,...) navedene su uz toleranciju od +/- 20%
  2. Podatak o udaljenostima podrazumijeva vazdušno mjerenje, osim ako nije drugačije navedeno kod samog prikaza podatka
3. Oznake tipova smještajnih jedinica
  1. Studio - podrazumijeva jednu prostoriju za spavanje, dnevni boravak, trpezeriju i kuhinju
  2. Ax+y - "x" označava broj osnovnih ležajeva, a "y" broj pomoćnih ležajeva.

   - osnovni ležajevi podrazumijevaju isključivo osnovne ležajeve u spavaćim sobama, a broj pomoćnih ležajeva označava zbir pomoćnih ležajeva u spavaćim sobama i svih ležajeva u ostalim prostorijama
4. Napomene uz usluge (ili opremu)
  1. Na zahtjev
   Navedena usluga je uvijek moguća samo se obavezno mora napomenuti (zahtijevati) pri postavljanju upita (npr. zamrzivač, fen za kosu, ...)
  2. Uz provjeru
   Navedena usluga se zbog svoje specifičnosti mora napomenuti (zahtijevati) pri postavljanju upita, a da li će je biti moguće realizovati u traženom terminu biće javljeno pri odgovaranju na postavljeni upit (npr. dječji krevetić)
  3. Zajednička usluga
   Usluga postoji i moguće ju je realizovati u dogovoru sa ostalim korisnicima smještajnih jedinica istog objekta (npr. mašina za pranje veša)
  4. Po dogovoru
   Uslugu i uslove korišćenja gost dogovara direktno sa iznajmljivačem kod dolaska u smještajnu jedinicu (npr. računar sa pristupom na Internet)
Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa

Copyright © 2008. Montenegro tourist service
Developed by Lemax